Kiemelt ajánlataink

Webdesign + Szövegírás

Egy felhasználóbarát, reszponzív és mutatós weboldal információt nyújt a termékeidről és növeli a vásárlói aktivitást, ezáltal támogatja az értékesítést.

Online szövegírás

A szövegírás az egyik legfontosabb marketing eszköz, azonban nem elég jó tartalmat létrehozni, alkalmazni is tudni kell.  Hiszen a szavaknak valóban ereje van.

Marketing

A tanácsadás lényege az elemzés, amelyet egy kreatív ötletbörze és a lehetőségek feltárása követ. Ha elakadtál vagy más irányba indulnál, hogy elérd céljaid, konzultáljunk és megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb stratégiát, hogy kézzel fogható eredményeket érj el vállalkozásodban.

A piár cikk lényege, hogy a témádban tartalmat teszel közzé. Segít a népszerűség elérésében, növeli a weboldalad pozícióját a keresőben, valamint hasznos a célközönséged számára. Kiválasztjuk vagy megírjuk a célnak megfelelő bejegyzést és publikáljuk.

A közösség elérése elengedhetetlen a jó marketing stratégiához. Legtöbbször nincs idő vagy elég ötlet arra, hogy folyamatosan kommunikálj követőiddel. Kampányokat hozunk létre, fenntartjuk az érdeklődést, a célközönség nyelvén kommunikálunk, így neked erre nincs gondod.

Egy új termék, új szolgáltatás bevezetése nem kis feladat, jól átgondolt és összetett marketing stratégiát igényel. A promóció célja a népszerűsítés vagy az eladás. Egy sikeres kampány által felkavarhatjuk az állóvizet, ezáltal sikert érhetünk el.

Grafika

Egy cég megjelenése nagyban befolyásolja a célcsoportra gyakorolt hatást. Vizuálisan alátámasztható a vállalkozás üzenete, profilja, minősége és célja. Az arculattervezés alapja a logó, a színek és a betűtípusok, ugyanis ezek határozzák meg a hangulatot és a megjelenést.

Az arculati elemekre és a marketing stratégiára épülve alkotjuk meg weboldalad. WordPress motorra tervezett weboldalakkal foglalkozunk, aminek előnye, hogy később te is könnyedén módosíthatod, a tartalomfejlesztés pedig számodra is egyszerűen megvalósítható.

A reklámozás világa nem mindig egyszerű, hisz sokrétű és a marketing stratégia is meghatározza, hogy milyen felületen érdemes hirdetni. Ha olyan reklámgrafikát szeretnél, ami nemcsak szép, de hatékony is, akkor dolgozz velünk.

Weboldaladra, webáruházadba vagy közösségi média oldaladra szükséged van olyan képekre, grafikákra, amik megszólítják a célcsoportot és olyan megjelenést biztosítanak a vállalkozásod számára, amik alátámasztják a marketing stratégiád? A legjobb helyen jársz.

Ha boltod, üzleted, vendéglátó egységed vagy irodád van, szükséged lehet olyan dekorációs elemekre, amikkel felhívod magadra a figyelmet és információkat közölhetsz. Táblák, kirakat dekoráció, ablakmatrica, belátásgátló üvegfólia, irodai táblácskák, ezek mind mind olyan marketing felületek, amiken nemcsak információkat közölhetsz, hanem magadhoz csalogathatod a nézelődőket.

Szövegírás

Új vagy már meglévő weboldalad olyan kulcsszavakkal ellátott sales szöveggel töltjük fel, ami támogatja a marketing stratégiád és biztosítja, hogy a kereső felületeken előrébb kerülj. A jól megírt tartalom bizalmat épít és az érdeklődőből vásárlót generál.

A termékleírások nagyban befolyásolják a vásárlási folyamatot, ugyanis hatással vannak
a termék kosárba kerülésére.
Keresőoptimalizálás szempontjából is megéri ezzel foglalkozni, hiszen ez alapján találnak rá a termékre.

A blog legfőbb célja amellett, hogy érdekes tartalmat biztosítunk a célközönség számára
a tartalomfejlesztés, a frissítés, az információ átadása és a keresőoptimalizálás. Fontos szerepe van az érdeklődés felkeltésében, valamint abban, hogy az olvasóból vásárló váljon.

Egy jól megírt céges bemutatkozó kifejezetten meghatározó, hiszen már az első 4 másodpercben eldől, hogy felkelted-e a figyelmét, vagy az olvasó tovább kattint. Törekedni kell arra, hogy ne csak a vizuális, hanem a lényegi tartalommal is fenntartsuk az érdeklődést, amelynek végén egy ajánlat várja a potenciális vevőjelöltet.

Velük már dolgoztunk

Keress minket bizalommal!

Sárvári Georgina

Marketing - Szövegírás

Tóth-Sipos Emese

Grafika - webdesign